YAMIE PASTABAR

YAMIE PASTABAR Verse en gezonde Pasta gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1224 beoordelingen
4 jun 2020 om 22:26 Niets meer dan lof. Kwaliteit op alle fronten keer op keer. Petje af
4 jun 2020 om 21:03 Weer fantastisch, dank voor de heerlijke zalm pasta! Tot de volgende keer.
4 jun 2020 om 20:36 Een pasta bar met verse groeten ipv een soort soepgroenten pakket erdoorheen. Lekker vers en knapperig. Jammer dat er geen volkoren pasta is maar je kunt niet alles hebben he. Topzaak dit
3 jun 2020 om 23:56 Lekker eten, zoals altijd. Niet gierig voor kip etc. Top!
1 jun 2020 om 23:43 Het eten was te zout ben ik niet gewend van de bar meestal is het altijd goed!
1 jun 2020 om 19:53 Het eten was erg lekker en we kregen er gratis drankjes bij. Bezorging was ook snel! Wij gaan hier zeker vaker bestellen.
31 mei 2020 om 22:01 Eten was lekker en de hoeveelheid ook precies goed. Op tijd bezorgd en met gratis drinken ! Zeker voor herhaling vatbaar.
22 mei 2020 om 22:01 Aardige bezorger. Paste was heerlijk en warm. Kreeg er nog drinken bij van de zaak. Mijn avond kon niet meer stuk. Ik ga zeker nog een keer bestellen.
22 mei 2020 om 21:08 Eten erg lekker. Bezorger erg vriendelijk. Kregen ook nog drankjes van het huis.
22 mei 2020 om 20:00 Bezorging was snel, de pasta te doen. Weinig bijzonders, vraag me daarom af in hoeverre alle recensies helemaal eerlijk zijn of dat het restaurant de negatieve beoordelingen weghaalt.. ik had met zoveel sterren in ieder geval meer kwaliteit verwacht.
19 mei 2020 om 22:34 Eten was prima, zoals altijd. Ik dacht dat ik 1 gerecht met penne en 1 spaghetti had besteld maar kreeg 2 x penne..vorige bestelling ook 2 verschillende besteld en kreeg 2 x spaghetti. Nog steeds lekker, maar misschien zit er een probleem in de bestelsoft
15 mei 2020 om 23:47 Bedankt voor het gratis drankje! Eten was heerlijk, like always!!