YAMIE PASTABAR

YAMIE PASTABAR Verse en gezonde Pasta gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2046 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yamie PastaBar. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 21:13 Lekkere pasta's! Zeer ruime porties. Geheel verzadigd maar kregen het niet helemaal op
24 jun 2022 om 20:45 Topper.
21 jun 2022 om 23:07 Onwijs lekker!!
21 jun 2022 om 21:15 Portie was zeer matig voor de prijs! Lauw toen het aankwam. Had ooit eerder hier besteld toen was het wel goed. Bestel hier niet meer. voor 13.50 verwacht ik gevuld te zijn.
18 jun 2022 om 1:28 Ik heb gevraagd naar pasta polo zonder ui kreeg met ui ik heb het mogen wegooien het was niet te eten
14 jun 2022 om 23:37 Super ruime porties, heerlijke pastas, snel bezorgd en ook nog een extratje bij gekregen. Ik ben vaste klant!
13 jun 2022 om 21:06 The best Pasta Restaurant. We always order from Yamie Pasta bar. Once we ordered from other pasta restaurant because ‘ Yamie’ is closed that day, and we didn’t like it. Guys! if you want to order for delicious pasta, I recommend this Pasta bar.
11 jun 2022 om 13:43 Top restaurant, altijd lekker eten.
11 jun 2022 om 1:00 Heerlijk, vaste klant sinds ik weer in Amsterdam west woon. Netjes op tijd en vriendelijke bezorger.
10 jun 2022 om 22:14 Loved it!!
8 jun 2022 om 20:25 Heerlijk!!
8 jun 2022 om 18:53 Toppers!